Helpdesk Bridgesoftware

Service huidige bridgesoftware

Heeft u een probleem of vraag met betrekking tot onze software kijkt u dan bij de volgende pagina's:

veelgestelde vragen (FAQ)
Op onze FAQ pagina geven we antwoord op veelgestelde vragen over onze huidige titels. Als u een voorloper van één van onze titels heeft dan zijn de antwoorden op de FAQ pagina niet van toepassing. Kijk voor problemen met oude titels hieronder bij Service oude titels.
Jack 6 service pagina
Informatie over uitbreidingen voor Jack versie 6 vindt u op onze Jack 6 service pagina.
Jack 5 service pagina
De vorige versie, Jack 5, heeft een eigen service pagina.

Documentatie

Bij uw aankoop heeft u behalve eventuele papieren documentatie ook uitgebreide gebruiksinstructies en uitleg in pdf-formaat ontvangen. U heeft hiervoor de pdf-lezer van Adobe nodig. U kunt het helpdocument vanuit het programma oproepen (via [Help\ ... ]) en desgewenst printen.

TIP: met [Ctrl]+[f] opent in de meeste Windows programma's het zoekvenster, gebruik dat met een slim zoekwoord als u niet het hele document of de hele pagina wilt doorlezen.

Varia

Licentie voorwaarden en registratie Jack
Viertallenwedstrijd tegen 4 Jacks
Een overzicht van de in Jack te gebruiken biedconventies


Service oude titels

Al onze huidige bridgesoftware titels werken prima onder de huidige Windows versies. Het is gebleken dat het installeren van de (oude) voorlopers van onze titels onder de moderne Windows of bijgewerkte oudere Windows versies problemen kan opleveren. Mocht u overwegen om over te stappen op een modernere Windows dan dient u er rekening mee te houden dat Microsoft oudere software niet meer te ondersteunt. Wij kunnen u daar helaas niet bij helpen.
Als u onze oude software wilt blijven gebruiken dan dient u dat met Windows software van dezelfde leeftijd te doen.

Mogelijke problemen spelen dus NIET bij de titels die wij momenteel aanbieden maar bij (oude) voorlopers van onze huidige titels, namelijk:

Jack 1 t/m 4

Indien u geen Jack 5 of 6 heeft maar wel één van de oudere versies 1 t/m 4 dan is er geen update verkrijgbaar. Vanwege de Windows problemen komt u mogelijk wel in aanmerking voor korting. Onze verkoop informeert u graag over de mogelijkheden om de meest recente versie van Jack aan te schaffen, vermeld ook uw registratienummer(s) van Jack.

Jack 5

Jack 5 werkt net als Jack 6 na activatie. Hierdoor gelden veel van de vragen op onze FAQ pagina ook voor Jack 5.

Indien u uw Jack versie 5 wilt upgraden naar Jack 6 dan kan dit voor een speciale updateprijs, zie daarvoor onze verkoopinformatie. Met de aanschaf van de update naar Jack 6 beschikt u opnieuw over 3 activatierechten. Het is daarbij niet vereist dat Jack 5 op de computer staat waar u de Jack 6 update op gaat activeren.

Jack's Bridgetrainer en Berry's Biedtrainer

Voor de moderne Windows versies is Jack's Bridgetrainer vervangen door Jack's Bridgetrainer 2.0, en Berry's Biedtrainer door Berry4 Biedtrainer. Op de productpagina's Jack's Bridgetrainer 2.0 en Berry4 Biedtrainer vindt u alle informatie over de vernieuwde titels.

Als u wilt overstappen van de cd Jack's Bridgetrainer (1) op de opvolger Jack's Bridgetrainer 2.0 of van Berry's Biedtrainer op Berry4 Biedtrainer dan kunt u de nieuwe titels rechtstreeks bij ons bestellen. Beide titels zijn als download verkrijgbaar, Berry4 Biedtrainer is ook beschikbaar op cd. Zie onze verkoopinformatie voor meer info.