Jack 5 service pagina

Deze pagina is uitsluitend bedoeld voor Jack versie 5. Jack 5 is niet onze meest recente versie. In mei 2014 is Jack 6 verschenen. Indien u uw Jack versie 5 wilt upgraden naar Jack 6 dan kan dit voor een speciale updateprijs, zie daarvoor onze verkoopinformatie. Voor de wijzigingen zie: wijzigingen van Jack 6 tov Jack 5.

Op deze pagina: [ Jack 5 updates ]


Jack 5 updates

Met Jack 5 kunt u, middels [Help\Zoek nieuwe bestanden], rechtstreeks vanuit het programma de JackBridge website benaderen om de beschikbare uitbreidingen en verbeteringen aan te brengen.

Op deze manier zijn sinds de eerste persing verschillende extra componenten en verbeteringen aangeboden. Met het verschijnen van Jack 6 is er een einde gekomen aan het aanbieden van gratis uitbreidingen aan Jack 5, een proces dat bijna 5 jaar lang voor een up-to-date programma heeft gezorgd.
Als u uw Jack 5 cd opnieuw geactiveerd heeft raden wij u aan om nogmaals via [Help\Zoek nieuwe bestanden] de laatst verschenen Jack 5 versie binnen te halen.

Systeemeisen Jack 5

Windows (XP, Vista, Windows 7, Windows 8), geheugen: 256 Mb, harde schijf: 100 Mb vrije ruimte, Pentium of AMD, minimaal: 400 MHz, aanbevolen: 1 GHz.
De installatie van Jack is pas compleet nadat u Jack geactiveerd heeft.