Product: Berry4 Biedtrainer

Dit product is eerder verschenen als "Berry's Biedtrainer", zie hieronder.

Voor veel beginnende bridgers vormt het te leren biedsysteem een groot struikelblok. Er moet een grote hoeveelheid regels en afspraken worden onthouden. Wie niet dag en nacht gaat zitten bridgen zal zijn kennis slechts sporadisch kunnen toetsen. Berry4 Biedtrainer brengt daar verandering in. Aangezien elke oefening een onbeperkte hoeveelheid opgaven bevat kunt u elk stukje van de biedtheorie net zo lang oefenen tot u het beheerst.

 • De biedmogelijkheden van Jack worden in Berry4 Biedtrainer gebruikt om op een leuke en verantwoorde manier het bieden te oefenen. Door de aanwijzingen en opmerkingen van Jack leert u snel systematisch te bieden.

 • Qua theorie volgt Berry4 Biedtrainer de lesboeken van Berry Westra: Leer bridge deel 1 en 2, Leer wedstrijdbridge en Beter bridge deel 1 en 2. In de volksmond staan deze boeken ook wel bekend als klaverkoning t/m schoppenkoning. Uiteraard kan de biedtrainer ook los gebruikt worden. Training maakt immers elke bridger beter.
 • Als u niet het goede bod doet dan geeft Berry commentaar. Altijd met uitleg waarom uw actie niet goed is. Vaak ook zonder het goede antwoord te vertellen maar u in de goede richting te duwen door middel van aanwijzingen.
 • De gebruikersinterface lijkt sterk op die van Jack's Bridgetrainer en alle andere software van het Jack-team.

  U kunt Berry4 Biedtrainer hier bestellen.

  De systeemeisen zijn als volgt: Windows (XP of nieuwer).
  De software werkt ook op Windows-pc's zonder CD-rom speler.

  Tablets, zoals de iPad, hebben doorgaans een ander besturingssysteem (iOS of Android) en voldoen niet aan de systeemeisen.
  De uitzondering hierop vormen tablets die draaien onder Windows 8 en voorzien zijn van een Intel X86 compatible CPU. Een Windows 8 tablet die is uitgerust met een ARM processor voldoet niet aan de systeemeisen. Voor meer informatie kunt u zich tot uw tablet-leverancier wenden.

  Activeren

  Het installatieprogramma start vanzelf op na het inleggen van de CD. Na installatie activeert u het programma via het internet. Daarna kunt u zonder CD en internet spelen.

  Uw licentie verleent u het recht om de software op drie, eigen, verschillende computers te installeren. U bepaalt zelf of u de software gelijk op 3 computers installeert (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. huiskamer-pc 3. netbook) of dat u nog één of meerdere installatierechten bewaart voor een toekomstige nieuwe computer (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. <vrij> 3. <vrij>). Herinstallaties tellen hierbij niet mee tenzij de computerconfiguratie drastisch is gewijzigd.
  Uw licentie is persoonlijk: het is niet toegestaan om een installatierecht te gebruiken om de software t.b.v. een derde te installeren.

  U kunt de software activeren vanuit het programma, via email of per post. Bij activeren vanuit het programma kunt u direct aan de slag. U heeft hiervoor (éénmalig) een internetverbinding nodig.
  Bij activeren via email of per post zal een kleine vertraging optreden (inherent aan het gekozen medium en de tijd die wij nodig hebben voor de afhandeling).

  Voorheen "Berry's Biedtrainer"

  Dit product is eerder verschenen als "Berry's Biedtrainer".

  De verschillen tussen Berry4 Biedtrainer en Berry's Biedtrainer zijn minimaal. De naamswijziging die is aangebracht in Berry's Leer Bridge cursus is overgenomen.
  Een andere modernisering is dat Berry4 Biedtrainer werkt middels activeren. Activeren heeft als grote voordeel dat u daarna het programma kunt spelen zonder de cd in te leggen.

  Problemen

  Er zijn geen problemen bekend met Berry4 Biedtrainer. Als u vragen heeft over Berry4 Biedtrainer of Berry's Biedtrainer dan kunt u onze Helpdesk pagina raadplegen.