Product: Flitsend spelen

Bridge is een grillig spel. Soms gaan goede contracten down en worden slechte contracten gemaakt. Maar één ding is zeker: de beste spelers halen de beste resultaten. Simpelweg omdat ze de meeste slagen maken.
Een goede speeltechniek is dus pure noodzaak voor goede resultaten. Daarnaast zorgt een verhoogd spelinzicht voor meer spelplezier.
Deze CD is hét hulpmiddel om beter te gaan spelen. Een must voor elke bridger die zich wil verbeteren!

U kunt Flitsend spelen hier bestellen.

De systeemeisen zijn als volgt: Windows (XP of nieuwer).
De software werkt ook op Windows-pc's zonder CD-rom speler.

Tablets, zoals de iPad, hebben doorgaans een ander besturingssysteem (iOS of Android) en voldoen niet aan de systeemeisen.
De uitzondering hierop vormen tablets die draaien onder Windows 8 en voorzien zijn van een Intel X86 compatible CPU. Een Windows 8 tablet die is uitgerust met een ARM processor voldoet niet aan de systeemeisen. Voor meer informatie kunt u zich tot uw tablet-leverancier wenden.

Activeren

Het installatieprogramma start vanzelf op na het inleggen van de CD. Na installatie activeert u het programma via het internet. Daarna kunt u zonder CD en internet spelen.

Uw licentie verleent u het recht om de software op drie, eigen, verschillende computers te installeren. U bepaalt zelf of u de software gelijk op 3 computers installeert (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. huiskamer-pc 3. netbook) of dat u nog één of meerdere installatierechten bewaart voor een toekomstige nieuwe computer (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. <vrij> 3. <vrij>). Herinstallaties tellen hierbij niet mee tenzij de computerconfiguratie drastisch is gewijzigd.
Uw licentie is persoonlijk: het is niet toegestaan om een installatierecht te gebruiken om de software t.b.v. een derde te installeren.

U kunt de software activeren vanuit het programma, via email of per post. Bij activeren vanuit het programma kunt u direct aan de slag. U heeft hiervoor (éénmalig) een internetverbinding nodig.
Bij activeren via email of per post zal een kleine vertraging optreden (inherent aan het gekozen medium en de tijd die wij nodig hebben voor de afhandeling).